Интериорни врати в Бургас на топ цени

При нас от Doormann град Бургас ще намерите интериорни врати с отлично качество. Като вносители на утвърдени марки ще ви предложим най-доброто на ниска цена. Изобилието от модели и цветове, което предлагаме ще ви помогне да откриете перфектните врати за вашия дом или офис. Така лесно ще внесете усещане за цялостен дизайн и лукс. Благодарение на качествените материали, от които са изработени, ще имате безпроблемна експлоатация дълги години.

Моделите интериорни врати, които предлагаме:

Интериорни врати Гама

При тях разнообразието е най-голямо. Предлагаме класически модели, с фрезовка и със стъкло, в богата палитра от цветове. Тази серия представлява качествени врати на ниски цени. Идеалното решение за постигане на луксозен интериор, но с ограничен бюджет. Здрави и отговарящи на най-високите европейски стандарти, може спокойно да разчитате на тях.

Интериорни врати Гама

Немски интериорни врати Граде

Немското качество е гарантирано, а цените много добри. Обърнато e внимание и на най-малкия детайл. С цел още по-голяма безопасност, ръбовете на интериорните врати Gradde са заоблени. Цветовата гама, в която се предлагат, е изключително богата както и диапазона от разновидности на моделите. Някои от тях имат много елегантни стъклени орнаменти, които са едно красиво допълнение към и без това стилната им визия.

Немски интериорни врати Граде

Алуминиеви врати за баня

Леки и от изключително устойчив, качествен материал, те са най-добрият вариант за врата за вашата баня. Благодарение на модерните цветове, в които ги предлагаме, можете да бъдете сигурни, че лесно ще се съчетаят с останалите интериорни врати в дома или офиса ви.

Бърза доставка от Дорман

За да получите цялостен пакет от услуги, спестявайки ви време и средства, можем да ви предложим услуги по вземане на размери и монтаж от специалист. Поради големите налични количества, няма да ви се налага да чакате за доставка.

Интериорна врата Gama 210
3.6 (72%) 5 votes
Сортирай по
Цена
Брой заключващи системи
Цвят каса
Дебелина крило
Покритие
Размер крило
Размер врата
Цвят
Вградена аларма
Интериорни врати / Категории